Tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster inom byggbranschen. Genom åren har vi samlat på oss erfarenheter kring mindre och större renoveringar, men även genom många stora projekt inom nyproduktion. Idag erbjuder vi helhetslösningar inom renoveringar åt privatpersoner, främst badrumsrenoveringar men även mer omfattande renoveringar av privatbostäder och kommersiella fastigheter. Vi har under de senaste 3 år färdigställt 250 badrum vilket gjort oss till specialister på våtrum. Vi har de kunskaper och behörigheter som branschen kräver av oss. 

De arbeten vi utför idag är till mestadels uppförande av privatfastigheter. Vi bygger hus från grunden av lösvirke, där vi som totalentreprenad håller i projekten från start till mål. Vi har även stora uppdrag från ledande företag i branschen där vi reser modul- och elementhus. Det förtroende för oss som finns hos våra huvudentreprenörer och uppdragsgivare är stort då vi alltid lägger ner det arbete vi utlovar. Vi arbetar långsiktigt med våra parter mot våra gemensamma mål. 

Vi har också kompetens i byggnation av stenhus i lättbetong (Bauroc, Ytong). Vi kan bygga allt från ett litet attefallshus i betong till stora grannområden.

Modulhus Stockholm

Modulhus Stockholm

I Stockholm vill man att det ska gå snabbt och effektivt när man bygger ut, utan att problematik …
Läs mer
Elementhus Stockholm

Elementhus Stockholm

Vid byggnation av elementhus i Stockholm använder man sig av elementer, lösa väggar, vid byggnation…
Läs mer
Hus av lösvirke

Hus av lösvirke

Oftast är det åt privatkunder som vi bygger från lösvirke. Från tillbyggnader till hus. En fin …
Läs mer
Badrum

Badrum

Vi arbetar med både små och stora badrumsentreprenader. Tidigare har vi arbetat mycket inom …
Läs mer

Våra behörigheter

galleri/1552400861_per-logo
galleri/1552400861_bkr-logga
galleri/1552400861_dixutanablack
galleri/1552400861_if-logga
galleri/1552400876_behorg-vatrum
galleri/rating